На Одещині дітей перевели на дистанційку

На Одещині дітей перевели на дистанційку.

На Одещині дітей перевели на дистанційку. Фото ілюстративне: 24tv.ua

Події
08 сiчня 13:45

Через прогнозоване погіршення погодних умов, 9 та 10 січня на Одещині переходять на дистанційний формат занять у всіх навчальних закладах. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВВ.

Відповідне розпорядження підписав голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп. Але якщо є така можливість – залиште дітей удома. Всі ці рекомендації на період негоди. Про поновлення очного освітнього процесу обіцяли повідомити додатково.

Нагадаємо, що у другій половині дня 8 січня в Одесі та області мокрий сніг та похолодання до -5, ситуація погіршується. На зміну дощу прийде мокрий сніг та зниження температури. Це призведе до ожеледиці, також очікується налипання мокрого снігу, замети та хуртовина. Вітер південно-східний 12-14 метрів за секунду та північно-східний 15-20 метрів за секунду. Мешканців Одеси просять бути максимально уважними та обережними за кермом, і без гострої необхідності не виїжджати. Поки що громадський транспорт працює нормально, лише замість 20-го трамваю пустили автобус. На Любашівському напрямі вже утруднено рух транспорту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах