В Одеському обласному медичному центрі психічного здоров'я новий керівник

У Одеському обласному медичному центрі психічного здоров'я новий керівник.

У Одеському обласному медичному центрі психічного здоров'я новий керівник. Фото: facebook.com/oda.odesa

Події
10 сiчня 07:55

В Одеському обласному медичному центрі психічного здоров'я Одеської обласної ради призначили виконувача обов'язків генерального директора – Костянтина Рябухіна. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

Нового керівника колективу медустанови представив заступник голови Одеської ОВ Олександр Харлов.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Покладаємо на нового керівника велику відповідальність, тому що забезпечення надання якісних медичних послуг на території Одеської області – наша пріоритетна діяльність. Сподіваємось незабаром побачити прогрес у розвитку медустанови", – заявив Олександр Харлов.

У Одеському обласному медичному центрі психічного здоров'я новий керівник.У Одеському обласному медичному центрі психічного здоров'я новий керівник. Фото: facebook.com/oda.odesa

Нагадаємо, що нового керівника призначили після низки скандалів та перевірки Департаментом охорони здоров'я. У результаті, керівник центру Оксана Денисенко написала заяву на звільнення, а документи передали до правоохоронних органів.

Так, під час перевірки виявили, що екс-керівник обласного центру психічного здоров'я не займалася психіатричною медициною, практично установа була перепрофільована. Крім цього, виявили незрозумілі закупівлі, порушення з харчуванням та погане ставлення до військових.


Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах