В Одесі можна безкоштовно відвідати лікаря-гастроентеролога

В Одесі можна безкоштовно відвідати лікаря-гастроентеролога.

В Одесі можна безкоштовно відвідати лікаря-гастроентеролога. Фото: vvclinic.com.ua

Події
15 сiчня 12:22

16 січня з 9:00 до 14:00 у Консультативно-діагностичному центрі №6 на вулиці Маршала Говорова, 26б в Одесі пройде День ранньої діагностики захворювань органів шлунково-кишкового тракту. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Усіх бажаючих запрошують на безоплатну консультацію до лікаря-гастроентеролога. За потреби лікар направить подальшу діагностику, зокрема: езофагогастродуоденоскопію, УЗД, лабораторні аналізи та консультації інших фахівців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб уникнути черг, просять записуватись за телефонами: (048) 797-28-88, (048) 750-20-09, (048) 704-88-15, (094) 933-08-15.

Нагадаємо, що одесити можуть спробувати себе у новій професії – усіх охочих запрошують на безкоштовні курси водія тролейбуса. Причиною такого рішення є те, що в Одесі не вистачає водіїв міського громадського транспорту. Це, зокрема, пов'язано з мобілізацією 10% колективу комунального підприємства "Одесміськелектротранс" до лав ЗСУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах