Резонансне вбивство у Балті: злочинця спіймали в Одесі

Резонансне вбивство у Балті: злочинця спіймали в Одесі.

Резонансне вбивство у Балті: злочинця спіймали в Одесі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
15 сiчня 13:51

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві жителя міста Балта на Одещині. Про злочин на вихідних стало відомо у телеграм-каналах. У поліції розповіли подробиці.

Так, тіло покійного з вогнепальним пораненням знайшли у суботу біля його будинку близько 23 години. За попередньою інформацією, загиблого, який займався виготовленням ключів, домофоном викликав на вулицю невідомий чоловік нібито, щоб зробити замовлення. А вже за кілька хвилин сусіди сповістили дружину та поліцейських про те, що він мертвий.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Слідчі приїхали на місце вбивства і виявили потерпілого зі слідами насильницької смерті та вилучили гільзи від вогнепальної зброї, а також інші предмети, які становлять інтерес для слідства.

Відомості поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Переглянувши записи з камер відеоспостереження, обійшовши та опитавши городян, правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився співгромадян убитого. Чоловіка розшукали в Одесі, куди він одразу втік.

Підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Резонансне вбивство у Балті: злочинця спіймали в Одесі.Резонансне вбивство у Балті: злочинця спіймали в Одесі. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах