Майже два тижні тому: на Одещині зник 16-річний хлопець (оновлено)

Майже два тижні тому: на Одещині зник 16-річний хлопець.

Майже два тижні тому: на Одещині зник 16-річний хлопець. Фото: od.npu.gov.ua

Події
15 сiчня 16:11

На Одещині розшукують неповнолітнього Сергія Тихоненка, який зник майже два тижні тому. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції на Одещині.

Так, Білгород-Дністровський районний відділ поліції ГУНП в Одеській області встановлює місцезнаходження 16-річного Сергія, який увечері 2 січня пішов із дому і досі не повернувся.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прикмети: зріст 170 сантиметрів, худорлява статура, русяве коротке волосся, очі сірі.

Був одягнений : чорні штани, зелений светр, гумові чоботи, синя шапка.

Оновлено: хлопця знайшли, з ним усе гаразд.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження хлопця, просимо вас повідомити територіальний відділ поліції за телефонами (04849) 6-32-16, (097) 313-72-84 або на спецлінію "102".

Нагадаємо, що раніше співробітники ДСНС розповіли як врятували чотирьох дітей, які загубилися у катакомбах у селі Нерубайське на Одещині.

За словами підлітків, раніше вони не ходили до катакомб, але хотіли подивитися, як там усередині, заздалегідь підготували ліхтарі та спустилися. Близько 30 хвилин друзі ходили тунелями, а коли захотіли повернутися, зрозуміли, що заблукали. Почали шукати вихід за показниками на стінах, але це не допомогло. Втомившись, діти лягли спати, а вранці знову пішли шукати вихід. Ні їжі, ні води в них не було, вгамовували спрагу водою з пляшки, яку знайшли у катакомбах. Близько 9 години підлітки побачили світ і почули голоси людей. Спочатку подумали, що дісталися виходу, а насправді натрапили на своїх рятувальників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах