На симуляторах одеситів тренуються збивати ракети та безпілотники

На симуляторах одеситів тренуються збивати ракети та безпілотники.

На симуляторах одеситів тренуються збивати ракети та безпілотники. Фото: facebook.com/gennadiy.suldin

Події
17 сiчня 17:20

У штабі одеської волонтерської групи "Технарі" кулеметники та військові ПЗРК проходять тренування на симуляторах ППО "Чайка", щоб покращити свої навички збивання російських "шахедів" та ракет. Про це повідомив координатор групи Геннадій Сульдін.

Так, зенітники трьох військових частин уже тренуються на симуляторах, розроблених конструкторським бюро "Технарі". Протягом цілого дня військові відточують своє вміння та влучність.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щодня по 10-15 кулеметників та дзеркалів Одеської області повішають свої навички.

Також він повідомив, що "Технарі" отримали донат на три тренажери "Чайка". Їхні волонтери планують протягом трьох днів відправити Силам ППО півдня до Херсонської області.

Нагадаємо, що раніше додаток одеських розробників "еППО", який допомагає збивати російські ракети і дрони, а також отримувати повідомлення про небезпеку прильотів, став найпопулярнішим в Україні. На даний момент з'являється додатком, що найбільш завантажується в Google Play і знаходиться на першому місці в рейтингу безкоштовних додатків на смартфони з операційною системою Android.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах