Колишньому директору Одеської "швидкої" загрожує позбавлення волі: причина

Колишньому директору Одеської "швидкої" загрожує позбавлення волі: причина.

Колишньому директору Одеської "швидкої" загрожує позбавлення волі: причина. Фото: od.npu.gov.ua

Події
19 сiчня 22:15

Правоохоронці викрили колишнього генерального директора Одеської екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у розтраті майже пів мільйона на закупівлі медичних матеріалів.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У 2022 році фігурант, який тоді виконував обов'язки генерального директора комунального підприємства "Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" уклав із підприємцем договір на закупівлю медичних матеріалів вартістю вище за ринкову.

Понад 800 тисяч гривень посадовець заплатив за гемостатичні бинти та компресійні гемостатичні губки, переплативши на закупівлі майже 500 тисяч гривень.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в розтраті чужого майна шляхом зловживання посадовою особою своїм службовим становищем, скоєним у великих розмірах, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною четвертою статті 191 Кримінального кодексу.

На даний момент поліцейські піклуються про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах