З ранковою тривогою: яка ситуація в Одесі 23 січня

З ранковою тривогою: яка ситуація в Одесі 23 січня.

З ранковою тривогою: яка ситуація в Одесі 23 січня. Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Події
23 сiчня 08:02

Ніч з 22 на 23 січня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналу повітряної тривоги та без обстрілів, але о 05:19 було оголошено сирену.

Так, у Повітряних силах спочатку повідомили загрозу пусків крилатих ракет із літаків Ту-95МС. Імовірно, є повторні пуски крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря. Перша група ракет у західній частині Вінницької області змінили курс на північно-західний (Старокостянтинів).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

ВМС ЗС України повідомляє, що станом на 22 січня, у Чорному морі знаходяться десять ворожих кораблів, серед яких два носії крилатих ракет "калібр", загальний залп складає до 14-ти ракет.

Начальниця об'єднаного координаційного прес-центру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила в ефірі телемарафону, що рівень ракетної небезпеки дуже високий. У Чорному морі чотири великі десантні кораблі, три мінні тральщики знаходяться неподалік порту "Новоросійськ". Там неподалік, але в розосередженості, на значній відстані один від одного, є два ракетоносія: фрегат і малий ракетний корабель. Те, що вони не можуть наближатися до берега, який контролює Україна, не стримує їх у ракетній агресії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах