Отримай відповідь: скільки будинків та квартир постраждали в Одесі після російської атаки 24 січня

Отримай відповідь: скільки будинків та квартир постраждали в Одесі після російської атаки 24 січня.

Отримай відповідь: скільки будинків та квартир постраждали в Одесі після російської атаки 24 січня. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
26 сiчня 08:14

Комунальні служби Одеси продовжують ліквідувати наслідки ворожої атаки на місто 24 січня. Станом на вечір 25 січня зафіксували пошкодження 237 вікон у 168 квартирах у 16 будинках. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Співробітники районних адміністрацій разом з іншими міськими службами приймають заяви на оформлення матеріальної допомоги, надають консультації щодо пакету документів, який необхідно зібрати для оформлення допомоги. Місця, де можна подати заявку, дивіться тут.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше у міськраді уточнювали, що у Приморському районі зафіксували пошкодження освітнього закладу. В одному з будинків зруйновано близько 40% покрівлі. У школі, що знаходиться поруч, вибито понад 100 вікон.

Три родини з трьох квартир на другому поверсі в будинку в Приморському районі потребують відселення. Як повідомив голова Приморської районної адміністрації Марат Корольов. У таких випадках можна звернутися до місцевої районної адміністрації і там допоможуть із новим житлом. Наразі ще обстежують усі будинки. Партнери та фонди відразу ж запропонували свою допомогу у наданні безоплатного житла цим сім'ям. Влада розробляє в місті таку програму з відселення людей, які цього потребують після ракетного обстрілу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах