На Одещині стався вибух у приміщенні: постраждав чоловік

На Одещині стався вибух у приміщенні: постраждав чоловік.

На Одещині стався вибух у приміщенні: постраждав чоловік. Фото: od.npu.gov.ua

Події
28 сiчня 15:30

27 січня пообіді в одному із домоволодіння Савранської об'єднаної територіальної громади стався вибух.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Поліцейські отримали повідомлення з медустанови про госпіталізацію громадянина, травмованого внаслідок вибуху. На місці події правоохоронці заздалегідь встановили, що чоловік, перебуваючи вдома з гостем, вийняв із кишені предмет, схожий на гранату. Після цього пролунав вибух. Власник домоволодіння зазнав мінно-вибухової травми. Наразі постраждалий перебуває у тяжкому стані.

У домоволодінні слідчі спільно з вибухотехніками поліції провели невідкладний обшук, під час якого виявили 89 набоїв різного калібру та рештки вибухового пристрою.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 263 ("Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу"). У рамках провадження слідчі призначили судові експертизи, а також проводять інші слідчі дії, зокрема, встановлюють походження бойових припасів та вибухових речовин.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах