У Приморському районі затримали вбивцю

У Приморському районі затримано вбивцю.

У Приморському районі затримано вбивцю. Фото: od.npu.gov.ua

Події
31 сiчня 09:49

У Приморському районі Одеси затримали чоловіка, котрий забив до смерті свого товариша і тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Про скоєне в поліцію повідомила громадянська дружина вбитого. Жінка виявила його тіло без ознак життя при вході до будинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці встановили, що напередодні увечері чоловік запросив до себе у гості колишнього колегу. При вживанні алкогольних напоїв між приятелями виник конфлікт, а згодом і бійка, під час якої гість нещадно побив хазяїна кулаками. Після скоєного зловмисник заснув на дивані, залишивши товариша біля вхідних дверей, а вже вранці, виявивши його без ознак життя, прибрав залишки алкоголю зі столу і залишив квартиру.

Менш як за добу розшукали правопорушника за місцем роботи та затримали його. Криміналісти слідчого управління за допомогою мобільної ДНК-лабораторії оперативно досліджували біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки потерпілого та зловмисника. Результати цього дослідження підтвердили причетність фігуранта до злочину.

Попередньо смерть потерпілого настала внаслідок перелому ребер, ударів та набряку головного мозку. Точна причина смерті буде відома за результатами судово-медичної експертизи.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вбивстві, тобто навмисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Ведеться слідство.



  • У Приморському районі затримали вбивцю фото
  • У Приморському районі затримали вбивцю фото 1
  • У Приморському районі затримали вбивцю фото 2
  • У Приморському районі затримали вбивцю фото 3

У Приморському районі затримали вбивцю фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах