Штормове попередження та потепління: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Штормове попередження та потепління: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Штормове попередження та потепління: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: omr.gov.ua

Події
04 лютого 16:51

На 5 лютого в Одесі та Одеській області оголосили штормове попередження. Пориви західного вітру сягнуть 15–20 метрів за секунду.

Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки. Особливо це попередження стосується літніх, дітей та вагітних жінок. Водіїв просять не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами, оскільки внаслідок сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок та кабелів.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів, їх прибивання до берега та дрейфування вздовж узбережжя. У разі виявлення морської міни (мін) або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером "102".

За прогнозами синоптиків, найближчими будніми днями в Одесі очікується хмарна та хмарна з проясненнями погода. У деякі дні можливі дощі. Температура вдень коливатиметься від +9°С до +17°С, а вночі – від +1°С до +6°С.

5 лютого

Хмарно із проясненнями. Уночі без істотних опадів, а вдень буде йти дощ. В області місцями також очікується дощ. Вітер дутиме із заходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, проте місцями його пориви досягнуть 15–20 метрів за секунду. Нічна температура в області коливатиметься від +3 до +8°С, а в місті від +4°С до +6°С. Удень в області потеплішає до +9–14°С, а у місті – до +10–12°С. На автошляхах області видимість буде доброю.

6 лютого

Хмарно з проясненнями. Вночі невеликі опади. Також невеликий дощ пройде вдень. Вітер вночі дутиме з північного заходу зі швидкістю 19–24 метри за секунду, а вдень – із заходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, проте його пориви сягатимуть 15–17 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від +1–6°С, а вдень потеплішає до +10–15°С.

7 лютого

Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер дутиме із заходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, але місцями його пориви сягнуть 15–17 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від +1°С до +6°С, а вдень потеплішає до +12–17°С.

8–9 лютого

Без істотних опадів. Температура вночі триматиметься в межах від +1°С до +6°С, а вдень – від +9°С до +14°С.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах