В Одесі чекають аномальне потепління

В Одесі чекають на аномальне потепління.

В Одесі чекають на аномальне потепління. Фото: facebook.com/lantaniko

Події
06 лютого 16:34

До кінця цього тижня в Одесі та Одеській області обіцяють аномальне потепління до 18 градусів тепла. Про це повідомляють у Гідрометеоцентрі Чорного та Азовського морів.

Так незважаючи на вітер, буде сонячно. Західний вітер змінить південний. 8 лютого очікується 9-14 градусів тепла, а на півдні області подекуди до +17 градусів тепла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

9 та 10 лютого температура вдень може піднятися до 18 градусів зі знаком плюс, проте підвищення рекорду 16 лютого 2016 року, коли температура піднялася до 19, 2 градусів тепла, поки що не прогнозують.

Нагадаємо, що раніше через глобальне потепління через два десятки років на Одещині можуть оселитися степові гадюки. Директор зоопарку Ігор Бєляков стверджує, що з потеплінням клімату змії, які водяться в Херсонській області, змінять місце свого проживання та оселяться у нашому регіоні. На даний момент в Одеській області практично немає отруйних плазунів. Гадюки зустрічаються тільки в савранському урочищі, і то дуже рідко.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах