На Овідіопольській дорозі сталася потрійна ДТП із постраждалими

На Овідіопольській дорозі сталася потрійна ДТП із постраждалими.

На Овідіопольській дорозі сталася потрійна ДТП із постраждалими. Фото: od.npu.gov.ua

Події
09 лютого 08:02

Одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП за участю трьох автомобілів на Овідіопольській дорозі, що сталася увечері 8 лютого. В результаті до лікарні потрапив водій однієї з машин та його пасажирку.

За попередньою інформацією, водій легковика BMW не дотримувався безпечної швидкості та дистанції і, виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з легковиком Honda. BMW відкинуло убік і він зачепив ще й Nisan, котрий рухався позаду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усіх учасників ДТП оглянули медики. Водія Honda відвезли до лікарні попередньо зі струсом головного мозку, закритим переломом плечової кістки, забиттям грудної клітки, а його пасажирку – з численними саднами на обличчі.

Поліцейські встановлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди та перевіряють водіїв на стан сп'яніння. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тілесне ушкодження, що потерпів від середньої тяжкості).

На Овідіопольській дорозі сталася потрійна ДТП із постраждалими.На Овідіопольській дорозі сталася потрійна ДТП із постраждалими. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах