Дещо похолодає: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Дещо похолодає: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Дещо похолодає: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: omr.gov.ua

Події
11 лютого 18:47

За прогнозами синоптиків, найближчими будніми днями в Одесі очікується хмарна із проясненнями погода та невеликі дощі. Температура вдень коливатиметься від +1°С до +12°С, а вночі – від +1°С до +9°С.

Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

11 лютого

Хмарно із проясненнями. У місті без істотних опадів, а в області вдень місцями невеликий дощ. Вітер дутиме з півдня зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Нічна температура в області коливатиметься від +5 до +10°С, а в місті від +6°С до +8°С. Удень в області потеплішає до +10–15°С, а в місті – до +10–12°С. На автошляхах області вночі та вранці буде туман, через який видимість складатиме 200–500 метрів.

12–13 лютого

Хмарно із проясненнями. Подекуди невеликий дощ, туман. Вітер 14 лютого вночі дутиме з північного заходу, а 15 лютого – з південного сходу. Швидкість вітру становитиме 9–14 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від +4–9°С, а вдень потеплішає до +9–14°С.

15–16 лютого

15 лютого без істотних опадів. 16 лютого місцями невеликі опади. Температура вночі 15 лютого триматиметься в межах від +2 до +7°С, а вдень – від +7°С до +12°С. 16 лютого температура вдень та вночі становитиме +1–6°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах