Біля острова Зміїний на Одещині стався землетрус

Біля острова Зміїний на Одещині стався землетрус.

Біля острова Зміїний на Одещині стався землетрус. Фото: 1news.az

Події
29 лютого 07:55

Увечері у середу, 28 лютого, у Чорному морі зареєстрували землетрус біля острова Зміїний на Одещині. Про це повідомив Головний центр спеціального контролю

Підземний поштовх стався на глибині п'яти кілометрів за 17 кілометрів на південь від острова Зміїний, його магнітуда за шкалою Ріхтера склала 2,7 бала.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"За розрахунками землетрус не несе загрози населенню, за класифікацією землетрусів належить до "трохи відчутних". Коливання відчуваються лише окремими людьми, які перебувають у спокійному стані всередині приміщення, особливо на верхніх поверхах", – зазначають у Головному центрі спецконтролю.

Нагадаємо, що вночі 4 грудня у Румунії зафіксували землетрус, який відчули на півдні Одеської області. ОбСазу після опівночі 4 грудня у сейсмічній зоні Вранча стався землетрус магнітудою 4.8 бала на глибині 132,5 кілометра. На той раз поштовх добре відчули в Українському Подунав'ї. Зокрема в Ізмаїлі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах