На Одещині директор лікарні намагався нажитися на закупівлі котлів

На Одещині директор лікарні намагався нажитися на закупівлі казанів.

На Одещині директор лікарні намагався нажитися на закупівлі казанів. Фото: od.gp.gov.ua

Події
29 лютого 16:19

На Одещині директор лікарні отримав підозру у розтраті бюджетних коштів через купівлю системи опалення за завищеними цінами. Сума завданих збитків становила близько 1,2 мільйона гривень. Про це повідомили у поліції та прокуратурі Одеської області.

Так, у 2023 році директор однієї з лікарень області та за сумісництвом депутат селищної ради уклав з підрядником договір на закупівлю обладнання для систем опалення. Вартість двох теплових котлів із запчастинами та обладнанням до них склала 1,9 мільйонів гривень. Однак на папері було придбано нове обладнання, а насправді підтримане. Його ринкова вартість на момент укладання договору складала близько 700 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі директору лікарні повідомили про підозру в частині п'ятій статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

У пресслужбі прокуратури уточнили, що йдеться про директора одного з медичних комунальних підприємств в Одеській області та депутата Овідіопольського селищного радту.

На Одещині директор лікарні намагався нажитися на закупівлі казанів.На Одещині директор лікарні намагався нажитися на закупівлі казанів. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах