Стало відомо, що буде з багатоповерхівкою на Доровольського, в яку потрапив російський дрон

Стало відомо, що буде з багатоповерхівкою на Доровольського, в яку потрапив російський дрон.

Стало відомо, що буде з багатоповерхівкою на Доровольського, в яку потрапив російський дрон. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
04 березня 11:02

Відбудувати зруйновану через атаку РФ частину дев'ятиповерхового будинку на вулиці Добровольського в Одесі, в яку потрапив російський дрон 2 березня, неможливо. Саме такого висновку попередньо дійшли фахівці, які оглянули будинок. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив голова Одеської ОВ Олег Кіпер.

"Можливо зробити підігрілу стінку забезпечить, щоб далі конструкція не мала ні руху, ні пошкоджень, щоб вона була в безпечному стані. Це попередня інформація", – зазначив голова ОВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після завершення рятувальної операції почали працювати комунальники, які вивчають повністю та розбирають ті конструкції, що аварійні, для того, щоб зрозуміти стан саме цього під'їзду та що з цим далі робити. Тобто, повністю буде розібрано, вивчено технічний стан і вже потім буде прийнято остаточне рішення про можливість оновлення або просто вибудовування стінки, що опирається, для того, щоб інша частина не отримала надалі будь-яких пошкоджень.

Також він розповів про стан будівель, пошкоджених після минулих атак. За його словами, споруди "старого фонду" не відновлювали, їх зносять. Якщо будинок побудований за новими технологіями, його намагаються відновити. Наприклад, багатоповерховий будинок, де 29 грудня був "приліт" ракети, почали відновлювати. Спочатку експерти витримали час, подивилися, чи рухається він чи не рухається, виставили відповідні мітки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах