Син ексмера Одеси працює у Москві

Син ексмера Одеси працює у Москві.

Син ексмера Одеси працює у Москві. Фото: investigator.org.ua

Події
04 березня 14:38

Володимир Боделан, який обіймав посаду начальника Одеського облуправління ДСНС у 2010-2014 роках і причетний до масової загибелі людей у Будинку профспілок на Куликовому полі, продовжує робити кар'єру в Москві з окупантами. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Як повідомив колаборант Володимир Сальдо, який очолює окупаційну адміністрацію Херсонської області, сина екс-мера Одеси призначено керівником "представництва регіону при уряді РФ".

При цьому він не з'являвся на публіці, а на офіційному сайті Херсонської окупаційної адміністрації про нього взагалі не було інформації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Володимир Русланович уже чимало зробив для нашого регіону, виконував важливі та відповідальні завдання, працюючи моїм заступником, – розповів Сальдо. – Тепер йому доручено представляти інтереси Херсонщини у столиці, реалізовувати на користь регіону програми та проекти з федеральними та загальноросійськими організаціями".

На новій посаді Володимир Боделан зустрівся з російським баяністом Анатолієм Полєтаєвим, який запропонував супроводжувати шкільні уроки музики переглядом "російського історичного відеоряду", відвідати театральну постачання та церкву.

Зазначимо, що Боделан-молодший переховується від українського правосуддя з 2017 року. Тоді ж він отримав у Криму посаду "начальника кримської філії федеральної казенної установи "Центр стратегічних досліджень цивільного захисту МНС РФ".

2 травня 2014 року бездіяльність співробітників ДСНС, якими керував тоді Володимир Боделан, призвела до масової загибелі людей у Будинку профспілок. Він наказав підлеглим не спрямовувати туди пожежно-рятувальні підрозділи. Перші пожежні машини прибули до будівлі лише за 40 хвилин після початку пожежі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах