У Санжейці стався серйозний зсув

У Санжейці стався серйозний зсув.

У Санжейці стався серйозний зсув. Фото: odesa.novyny.live

Події
11 березня 13:05

У березні в районі популярного курортного села Санжейка Одеського району стався зсув: від берега відколовся шматок землі завдовжки близько 500 метрів. Про це стало відомо завдяки ютуб-каналу "Зоотроп".

Також на місці зсуву помітили суттєве просідання ґрунту на інших ділянках. Це означає, що після чергового шторму ця ділянка може обвалитися і піти під воду, як і попередня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зауважимо, що зсуви – нерідке явище для Одеської області. Поки що її не вирішили.

Нагадаємо, що минулого літа на вулиці Набережній у селі Фонтанка стався зсув, внаслідок чого засипало дитину. Він прийшов на пляж разом із сім'єю: мамою, старшим братом, тіткою та двоюрідною сестрою. Коли стався зсув, сім'я відпочивала на березі. 10-річний хлопчик помер до приїзду швидкої та рятувальників. За фактом трагічної події правоохоронці розпочали провадження за пунктом другою частини другої статті 115 з позначкою "Нещасний випадок з малолітньою дитиною" та статтею 166 ("Злісне невиконання обов'язків з догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлено опіку або піклування") кодекс України”.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах