В Одесі чоловік убив свого орендодавця та втік до Києва

В Одесі чоловік убив свого орендодавця та втік до Києва.

В Одесі чоловік убив свого орендодавця та втік до Києва. Фото: od.npu.gov.ua

Події
11 березня 15:49

В Одесі чоловік убив свого орендодавця за допомогою понад 20 ножових поранень і втік у столицю. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Подія сталася у квартирі одесита на вулиці Бреуса. До поліції звернулися знайомі городянина, занепокоєні тим, що він не відповідає на телефонні дзвінки. Під час відпрацювання повідомлення правоохоронці виявили його у будинку без ознак життя. Попередньо чоловік помер у результаті отриманих множинних колото-різаних поранень. Остаточну причину смерті буде встановлено після судово-медичної експертизи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські оперативно встановили особу, причетну до загибелі одесита. Це мешканець іншої області, який винаймав у нього кімнату. Напередодні, коли виявили тіло городянина, після обіду під час хмільного застілля між чоловіками виник конфлікт, у розпалі якого орендар завдав власнику житла ножових поранень у груди та спину. Після скоєного чоловік залишив постраждалого та втік.

Правоохоронці вилучили із квартири предмети та речі, які мають доказове значення у справі, які направили на експертизу, а правопорушника розшукали у столиці та затримали. За допомогою мобільної ДНК-лабораторії підтвердили причетність останнього до злочину.

Фігуранту повідомили про підозру в частині першій статті 115 Кримінального кодексу України у умисному вбивстві. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство продовжується.



Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах