РФ атакувала Одеську область ударними БпЛА: є влучання в агропідприємства

РФ атакувала Одеську область ударними БпЛА: є влучання в агропідприємства.

РФ атакувала Одеську область ударними БпЛА: є влучання в агропідприємства. Фото ілюстративне: REUTERS/Gleb Garanich

Події
17 березня 09:01

У ніч проти 17 березня російські окупанти випустили з мису Чауда в тимчасово окупованому Криму по Україні 16 ударних БпЛА типу Shahed. Про це повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗС України.

У відбитті повітряного нападу брали участь зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи Сил оборони України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок бойової роботи вдалося збити 14 "Шахедів" у межах Одеської області. Дані Сил оборони півдня України дещо відрізняються. За їхньою інформацією, у небі Одеської області збили 13 безпілотників, а ще один дрон знищили на підльоті в небі Миколаївської області.

Напружена бойова робота тривала близько трьох годин. Хвилі "Шахедів" заходили з акваторії Чорного моря і маневрували між житловими будинками та промисловими кварталами Одеси.

На жаль, не вдалося уникнути влучань. В Одеському районі пошкоджено два законсервовані агропідприємства. Там спалахнули пожежі, сталася руйнація промислових будівель. Пожежі оперативно ліквідували. Люди не постраждали.

Зазначимо, що повітряна тривога в Одесі та Одеській області тривала з 23:17 16 березня до 02:29 17 березня. Протягом цього часу в місті лунали вибухи. Військові попереджали, що в бік Одеси рухаються групи ударних безпілотників. Також з 01:40 для нашої області діяла загроза застосування балістичного озброєння, проте пусків ракет не було.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах