Вночі над Одеською області знищили два розвідувальні дрони

Вночі над Одеською області знищили два розвідувальні дрони.

Вночі над Одеською області знищили два розвідувальні дрони. Фото: armyinform.com.ua

Події
19 березня 08:35

Минулої ночі військовослужбовці ВМС ЗС України знищили два розвідувальні дрони в Одеській області. Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських Сил України.

Так, у ніч з 18 на 19 березня в Одеській області силами та засобами підрозділів Військово-Морських Сил ЗС України було збито два ворожі розвідувальні дрони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше ми повідомляли про те, що екологи підрахували збитки для навколишнього середовища внаслідок ворожих атак дронами на Одещині. Атака передмістя Одеси 5 березня призвела до займання будівель рекреаційного об'єкту у передмісті Одеси. Оцінка завданих збитків атмосферному повітрю становить понад 164 тисячі гривень. А обстріл 10 березня викликав спалах складських будівель на Одещині. Збитки, завдані атмосферному повітрі, оцінюються у 4,8 тисячі гривень.

Нагадаємо, що 19 березня в Україні розпочався 755-й день повномасштабної війни з Російською Федерацією. Vgorode публікує карту бойових дій від Інституту вивчення війни (ISW) за даними 19 березня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах