Одеситів та мешканців області просять допомогти висадити дерева

Одеситів та мешканців області просять допомогти висадити дерева.

Одеситів та мешканців області просять допомогти висадити дерева. Фото: facebook.com/UAnimals.official

Події
19 березня 17:29

Спільнота UAnimals оголосила пошук волонтерів на Одещині, які допоможуть посадити саджанці дерев. Акція має відбутися 23 березня у десяти областях України. Про це повідомила організація у facebook.

"Волонтери спільноти зберуться, щоб посадити сіянці, які згодом виростуть у красиві та великі дерева. Садимо сосни та дуби на територіях лісів від державного підприємства "Ліси України" та національному парку Голосіївський у Києві", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім Одеської, акцію також проведуть у Київській, Полтавській, Львівській, Дніпропетровській, Харківській, Закарпатській, Миколаївській, Вінницькій та Івано-Франківській областях.

Щоб допомогти і стати волонтером, потрібно перейти за посиланням.

Нагадаємо, що раніше в Одеській області створили три нові об'єкти природно-заповідного фонду у Березівському, Ізмаїльському та Одеському районах Одеської області. Природно-заповідний фонд Одеської області збільшився на площу понад 635 га, що підвищило загальний відсоток заповідності області до 5,01%.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах