На Одещині попрощалися із заступником начальника ГУНП Дмитром Абраменком, який загинув від атаки РФ на Одесу

На Одещині попрощалися із заступником начальника ГУНП Дмитром Абраменком, який загинув від атаки РФ на Одесу.

На Одещині попрощалися із заступником начальника ГУНП Дмитром Абраменком, який загинув від атаки РФ на Одесу. Фото: facebook.com/vitaly.barvinenko

Події
20 березня 17:35

У селищі міського типу Авангард провели в останню путь поліцейського Дмитра Абраменка, який загинув внаслідок російського ракетного удару по Одесі 15 березня.

Про це повідомили у пресслужбі Авангардівської селищної ради.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дмитро Абраменко присягнув на вірність українському народу у 1998 році, будучи курсантом Луганського інституту внутрішніх справ МВС України, і залишався вірним цій присязі до останнього вдиху протягом 26 років.

До 2014 року Дмитро Абраменко разом зі своєю родиною мешкав у Луганську, проте після вторгнення окупантів на нашу землю змінив місце проживання та служби. У 2018 році він вступив до лав Національної поліції України, а в лютому 2023 року став заступником начальника управління – начальником відділу тактико-спеціальної підготовки управління поліції особливого призначення №2 (штурмовий полк "Цунамі") Департаменту поліції особливого призначення «Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України "Лють"».

Життя Героя обірвалося через ракетну атаку РФ на Одесу 15 березня.

Відео: facebook.com/avangard.xryst

"У нього було багато мрій і планів, які ми обов’язково маємо виконати. Ми всією громадою сьогодні розділяємо горе дружини, доньки та сина, які сьогодні залишилися без підтримки та опори з невимовним болем, який неможливо витримати… Герої не вмирають. Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в нашій пам’яті…" – йдеться в повідомленні.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що 19 березня в Одесі попрощалися з фельдшером Сергієм Ротаром, який загинув від російської ракети 15 березня.

Вічна пам'ять усім жертвам російської агресії та щирі співчуття їхнім рідним та близьким.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах