РФ атакувала Одеську область балістикою із Криму: є влучання

РФ атакувала Одеську область балістикою із Криму: є влучання.

РФ атакувала Одеську область балістикою із Криму: є влучання. Фото ілюстративне: defence-ua.com

Події
23 березня 14:10

23 березня російські окупанти знову атакували Одеську область балістикою. Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння в Одеській області оголосили об 11:44. Військові попереджали про ракетну небезпеку для нашого регіону. О 12:46 дали відбій.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ворожа ракета, ймовірно, "Іскандер-М", яку противник випустив з території тимчасово окупованого Криму, влучила по відкритій території Білгород-Дністровського району. Інформація про руйнування та постраждалих не надходила.

Також ворог продовжує активну безпілотну розвідку з моря. Сили оборони півдня України знищили сьогодні над Чорним морем два розвідувальні дрони Zala.

"Будьте свідомі та уважні, оперативно реагуйте на попередження про небезпеку, переходьте в укриття. Не заважайте працювати силам оборони та не допомагайте ворогові інформацією про роботу ППО", – закликають громадян військові.

Нагадаємо, ввечері 22 березня росіяни також направили по Одеській області балістику. На місці влучання спалахнула пожежа. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах