Весняне тепло та дощі: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Весняне тепло та дощі: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Весняне тепло та дощі: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: omr.gov.ua

Події
24 березня 16:15

За прогнозами синоптиків, найближчими будніми днями в Одесі очікується хмарна та хмарна із проясненнями погода. У деякі дні пройдуть дощі. Температура вдень коливатиметься від +8°С до +19°С, а вночі – від 0°С до +9°С.

Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

25 березня

Хмарно. У місті та області вночі пройдуть помірні, а вдень сильні дощі. Вітер уночі дутиме з півдня зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, а решту доби – з півночі зі швидкістю 15–17 метрів за секунду. Нічна температура в області коливатиметься від +2 до +7°С, а в місті складе від +5°С до +7°С. Удень в області потеплішає до +5–10°С, а в місті – до +8–10°С. На автошляхах області вдень під час дощу видимість складатиме від одного до двох кілометрів.

26 березня

Хмарно із проясненнями. Уночі помірний, місцями істотний, дощ. Удень місцями невеликий дощ. Північний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, проте місцями його пориви досягнуть 15–17 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від +2 до +7°С, а вдень – від +9 до +14°С.

27 березня

Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер дутиме з південного сходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, проте вдень його пориви місцями досягнуть 15–17 метрів за секунду. Уночі стовпчик термометра опуститься до 0–5°С, а вдень підніметься до 9–14°С.

28–29 березня

Без істотних опадів. Температура вночі триматиметься в межах від +4°С до +9°С, а вдень – від +14°С до +19°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах