Подвійний удар: Гуменюк розповіла про нову тактику росіян в Одесі

Подвійний удар: Гуменюк розповіла про нову тактику росіян в Одесі.

Подвійний удар: Гуменюк розповіла про нову тактику росіян в Одесі. Фото: zsu.gov.ua

Події
26 березня 10:06

У понеділок, 25 березня, російські війська використали тактику подвійного удару під час обстрілу Одеси. Про це повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час телемарафону.

За її словами, ворог під час обстрілу Одеси використав тактику подвійного удару, яку він використовує вже не вперше – одна ракета вдарила, за кілька хвилин з урахуванням прибуття оперативних служб, наступна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Було застосовано тактику подвійного удару – одна ракета вдарила, а за кілька хвилин, з урахуванням прибуття оперативних служб, прилетіла наступна ракета. Таку тактику ворог вибирає у відповідь, що немає переваги вздовж лінії бойового зіткнення.

Вона додала, що ситуація залишається досить напруженою.

"Оскільки і вздовж лінії бойового зіткнення, ворог тероризує, і намагається зачіпати глибші тили. Зокрема, вчорашній удар по Одеській області", – зазначила речник.

Нагадаємо, що вдень 25 березня ракети РФ вдарили прямо по Одесі в рекреаційну зону, постраждали будинки навколо, вибило скління.

"Є постраждалі люди, за допомогою звернулися щонайменше дев'ять людей, у когось реакція на стрес, у когось поранення від уламків, уламків, тому що дуже багато скла летіло", – додала вона.

При цьому за офіційними даними міськради, постраждали чотири особи, троє з яких жінки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах