Маскувалися за допомогою пір'я: на Одещині затримали двох ухилянтів

Маскувалися за допомогою пір'я: на Одещині затримали двох ухилянтів.

Маскувалися за допомогою пір'я: на Одещині затримали двох ухилянтів. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
28 березня 20:15

На Одещині прикордонники затримали двох призовників, які намагалися незаконно потрапити до Молдови. Щоб перетнути кордон України, ухилянти вирішили видати себе за торговців подушками та ковдрами.

Про це повідомили у пресслужбі Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Багажне відділення нелегальні мандрівники присипали пір'ям. Крім чоловіків, у легковику перебувала 41-річна жінка, яка після втечі своїх попутників до Молдови мала повернутися за кермом автомобіля додому.

Відповідаючи на запитання охоронців кордону, "бізнесмени" плуталися у своїх відповідях і згодом все ж таки зізналися у своїх протиправних намірах. За словами втікачів, маршрут закордонного трансферу вони проклали собі самостійно.

На порушників склали адміністративні протоколи за фактом незаконного перетину або спроби незаконного перетину державного кордону України (частина друга статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Справи направили до суду.

Нагадаємо, на Одещині затримали далекобійника та групу ухилянтів, які їхали до Молдови в його фурі, сховавшись у ящиках для білизни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах