Абсолютний рекорд: у місті Одеській області температура повітря піднялася до 30 градусів

Абсолютний рекорд: у місті Одещині температура повітря піднялася до 30 градусів.

Абсолютний рекорд: у місті Одещині температура повітря піднялася до 30 градусів. Фото: Кадр із фільму "Зоряні війни: Помста Сітхов"

Події
03 квiтня 07:55

У місті Ізмаїл на Одещині 1 квітня зафіксували температурний рекорд – стовпчики термометрів показали 30,2 градуси тепла. Інформацію підтверди в Дунайській гідрометеорологічній обсерваторії.

Останній рекорд в Ізмаїлі фіксували 1989 року, коли цього дня було 26,7 градуса.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Аномальне тепло надійшло з південних широт. Щоправда, воно довго не затримається і вже з сьогоднішнього дня, 3 квітня, стовпчики термометрів почнуть падати до 20-22 градусів. Також можливий сильний вітер чи навіть шторм.

Нагадаємо, що 1 квітня Одесу вже накрила хмара африканського пилу, але пік цього процесу вже пройшов. Наразі норму перевищено всього вдвічі. Хвиля тепла із західного Середземномор'я, яка принесла нам аномально високі температури повітря в останні дні, захопила ще пилюку із Сахари. Вчені радять не відкривати вікна, щоб пил не проникав у будинки

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах