Яка погода чекає на одеситів на вихідних

Яка погода чекає на одеситів на вихідних.

Яка погода чекає на одеситів на вихідних. Фото: facebook.com/natali.com.od

Події
05 квiтня 16:58

У вихідні, 6 та 7 квітня, в Одесі буде тепла погода та спекотна справжня весна. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Також точно не буде дощу та сильного вітру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

6 квітня

Хмарно з проясненнями. Погода в північних областях Вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі 5-10°, вдень 16-21°С.

7 квітня

Хмарно з проясненнями. Вночі та вранці невеликий дощ. Вітер північний 5-10 метрів за секунду. Температура вночі 8-13°С, удень 16-21°С.

Раніше ми повідомляли, що в Одесі почали цвісти дерева магнолії. Їх, незважаючи на не зовсім підходящий клімат, можна зустріти по всьому місту. Vgorode казав де шукати квітучі дерева у нас у місті.

Нагадаємо, що в найближчі три дні в Одесі виступить MAYOROVA, покажуть інтерактивне шоу "Minecraft та Brawl Stars рятують Roblox" та відбудеться вечір джаз-музики при свічках. Vgorode дізнався, куди можна буде піти у нашому місті у п'ятницю та ці вихідні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах