Уранці в Одесі лунали вибухи: голова ОВА розповів, чому

Уранці в Одесі лунали вибухи: голова ОВА розповів, чому.

Уранці в Одесі лунали вибухи: голова ОВА розповів, чому. Фото: Суспільне Одеса

Події
07 квiтня 17:25

Уранці в неділю, 7 квітня, близько 10:16 в Одесі пролунав вибух. Повітряну тривогу при цьому не оголошували. Речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук повідомив, що працює ППО. 

Близько 10:38 у місті було чутно ще один вибух, однак повітряної тривоги в цей час також не було.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомив в ефірі телемарафону "Єдині новини" начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, біля Одеси вранці над морем збили декілька розвідувальних дронів.

"Зазвичай росіяни запускають їх перед нанесенням ударів, тож прошу всіх оперативно реагувати на сигнали повітряної тривоги та спускатися в укриття!" – зазначив очільник ОВА.

У пресслужбі Сил оборони півдня України уточнили, що на Одещині, над акваторією Чорного моря, воїни зенітної ракетної Одеської бригади знищили два російські розвідувальні БпЛА – Supercam та "Орлан-10".

Також Олег Кіпер повідомив, що нині всі абоненти Одещини забезпечені електроенергією, однак спеціалісти продовжують роботи зі стабілізації енергосистеми. У зв'язку із цим споживачам варто утриматися від використання електроприладів без нагальної потреби. 

Нагадаємо, увечері 6 квітня РФ випустила в напрямку Одеської області балістичну ракету, імовірно, "Іскандер-М". Ціллю ворога стала припортова інфраструктура Одеси. Унаслідок цього удару є руйнування адміністративної та технічної будівель. Співробітниця одного з навколишніх підприємств, яка прямувала до бомбосховища, отримала акуботравму.    

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах