Суд подовжив запобіжний захід для учасника злочинної організації з Одеси

Суд подовжив запобіжний захід для учасника злочинної організації з Одеси.

Суд подовжив запобіжний захід для учасника злочинної організації з Одеси. Фото ілюстративне: prom.ua

Події
13 квiтня 09:59

Суд подовжив запобіжний захід для одного із учасників злочинної організації, яка поставила для ЗСУ неякісний одяг на суму один мільярд гривень.

Про це в п'ятницю, 13 квітня, повідомили Офісі Генпрокурора.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Згідно з рішенням суду, тепер фігурант має ще два місяці залишатися під вартою. На волю він зможе вийти, якщо внесе заставу в розмірі 393 мільйони гривень.

Що відомо про порушника

Зловмисника затримали в Одесі в січні цього року. Відтоді підозрюваний перебуває під вартою. Йому інкримінували участь у злочинний організації та шахрайство, вчинене в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах (частини перша та друга статті 255, частина п'ята статті 190 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, на початку квітня в Одесі викрили злочинну групу псевдоволонтерів. Зловмисники телефонували військовим, представникам духовенства й волонтерських організацій, кажучи, що хочуть безкоштовно передати на потреби ЗСУ автомобіль або іншу гуманітарну допомогу, але їм необхідні кошти для доставки благодійної допомоги до пункту призначення. В результаті громадяни перераховували гроші шахраям, а ті витрачали ці суми на власні потреби.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах