Вранці ворог атакував Одеську область: було чути вибухи

Вранці ворог атакував Одеську область: було чути вибухи.

Вранці ворог атакував Одеську область: було чути вибухи. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Події
17 квiтня 11:14

Вранці у середу, 17 квітня, в Одесі почули кілька вибухів під час повітряної тривоги. Ворог продовжує підступну тактику точкових ракетних ударів, зокрема з використанням балістики. Про це повідомляють Сили оборони Півдня.

Так, під ударом знову опинилася інфраструктура регіону. Інформація про постраждалих не надходила.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Будьте уважні до сигналів повітряних тривог. Пам'ятайте, що балістична загроза є надто швидкісною. Оперативно переходьте в укриття", – сказано в повідомленні військових.

Зазначимо, що повітряну тривогу в регіоні було оголошено о 9:30, у Повітряних силах повідомляли про загрозу застосування балістичного озброєння. Близько 9.34 в Одесі почули вибухи.

Нагадаємо, що раніше у соціальних мережах, зокрема в Тік Ток, почали з'являтися відео, де нібито "українські" чоловіки виставляють відео та називають себе "ухилистами". Як повідомляють у Головному управлінні розвідки МО України, цей контент швидко набирає популярності серед користувачів, а дискусії навколо нього сприяють його поширенню у тренди. Широке поширення відео, що просувають ідею "героїзації" чоловіків, які відмовляються служити у військових силах своєї країни разом з анонімністю авторів та організованим просуванням цього контенту за допомогою ботів, свідчить про спрямовану пропагандистську кампанію. Інформаційна кампанія РФ використовує класичну стратегію розколу суспільства, створюючи дві протилежні групи: "захисників" та "уклоністів". Мета таких дій росіян полягає у тому, щоб перешкодити мобілізації та збільшити напругу в українському суспільстві за допомогою внутрішнього протистояння.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах