Тепло, але з дощами: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Тепло, але з дощами: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Тепло, але з дощами: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: liter.kz

Події
28 квiтня 16:45

На тижні з 29 квітня по 3 травня в Одесі та Одеській області очікується мінливо хмарна погода та дощі. Температура повітря вдень коливатиметься від +18 °С до +23 °С, а вночі триматиметься в межах +7–14 °С.

Про це повідомили в Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

29 квітня

В Одесі та Одеській області буде мінлива хмарність. Без істотних опадів. Північно-східний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, однак уранці та вдень його пориви в області місцями сягатимуть 15–17 метрів за секунду. Температура в місті вночі опуститься до +11–13 °С, а вдень підніметься до +20–22 °С. В області вночі буде +8–13°С, а вдень потеплішає до +18–23 °С. Видимість на автошляхах області через димку вночі та вранці місцями становитиме від одного кілометра до двух кілометрів.

30 квітня

Мінлива хмарність. Удень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер дутиме з північного сходу. Швидкістю вітру становитиме 9–14 метрів за секунду. Уночі стовпчики термометрів опустяться до +7–9 °С, а вдень піднімуться до +18–23 °С.

1 травня

Мінлива хмарність. Помірний дощ. Місцями гроза. Вітер північно-східний дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Уночі похолодає до +9–14 °С, а вдень потеплішає до +18–23 °С.

2–3 травня

Невеликий, а місцями помірний, дощ. Температура триматиметься в межах +9–14 °С, а вдень від +18 °С до +23 °С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах