Подробиці удару по Одесі балістичною ракетою: пошкоджено 25 авто та 20 приватних будинків

Подробиці удару по Одесі балістичною ракетою: пошкоджено 25 авто та 20 приватних будинків.

Подробиці удару по Одесі балістичною ракетою: пошкоджено 25 авто та 20 приватних будинків. Фото:odesa.novyny.live

Події
30 квiтня 11:35

У Силах оборони Півдня підтвердили інформацію про те, що 29 квітня по Одесі ворог завдав удару балістичною ракетою, імовірно системи "Іскандер-М" з касетною бойовою частиною. Попередньо відомо, що вибух стався у повітрі. Про це розповіли у пресслужбі.

Така ракета варта ліквідації живої сили. Внаслідок спрацювання боєприпасу загинули п'ять цивільних осіб, понад 30 отримали поранення, також пошкоджено 25 цивільних автомобілів, 20 приватних житлових будинків, інфраструктурні об'єкти.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У пресслужбі міськради уточнили, що станом на сьогоднішній ранок у лікарнях міста продовжують перебувати 17 постраждалих внаслідок вчорашньої російської атаки. Лікарі надають усю необхідну допомогу.

Раніше ми повідомляли про те, що сьогодні вранці у лікарні помер потерпілий чоловік 1960 року народження. У тяжкому стані перебувають вісім людей, з них чотири – у вкрай тяжкому, у тому числі й чотирирічна дівчинка.

Офіційно стало відомо, що внаслідок ракетного удару по Одесі у понеділок, 29 квітня, загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах