Ракетний удар із касетним боєзарядом по Одесі: в якому стані постраждалі

Ракетний удар із касетним боєзарядом по Одесі: у якому стані постраждалі.

Ракетний удар із касетним боєзарядом по Одесі: у якому стані постраждалі. Фото: t.me/dsns_telegram

Події
30 квiтня 15:18

Двоє постраждалих внаслідок вчорашнього ракетного обсрілу Одеси перебувають на штучній вентиляції легень, а п'ятирічній дівчинці зробили операцію на серці. Нині стан останньої важкий – лікарі виборюють її життя. Про це розповів директор міської клінічної лікарні №10 Денис Себов.

Четверо пацієнтів перебувають у реанімаційному відділенні. Серед поранених п'ятеро людей, які приїхали з Миколаєва та Запоріжжя.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Серед постраждалих дітей 16-річний юнак, який отримав необхідну медичну допомогу та вже виписаний на амбулаторне лікування.

Одна з постраждалих померла через уламкові поранення шиї, легень та серця.

За словами Себова, після ракетної атаки у лікарню надійшло 14 постраждалих з пораненнями різного ступеня важкості.

Госпіталізували десять пацієнтів. Троє зі складними травматологічними пораненнями та троє у хірургічному відділені з судинними пораненнями і нейрохірургічними осколковими ураженнями черепа. Ще два пацієнти були переведені в інші лікарні та одна людина спостерігається амбулаторно. Всі ураження досить важкі, поранення супроводжуються пошкодженням судин та життєво важливих органів.

Сьогодні у прямому ефірі телемарафону о 13:00 перший заступник голови ОВА Олександр Харлов повідомив, що у лікарні перебувають 23 особи, у тому числі двоє дітей.

Нагадаємо, що 29 квітня ворог завдав по Одесі удару балістичною ракетою "Іскандер-М" з касетним боєзарядом, забороненою Міжнародним гуманітарним правом. Внаслідок атаки постраждала громадянська інфраструктура, п'ятеро людей загинули, ще 32 особи отримали поранення. Пожежу загасили вночі за допомогою ДСНС та комунальних установ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах