Одесит на інвалідному візку вбив чоловіка на Малій Арнаутській

Одесит на інвалідному візку вбив чоловіка на Малій Арнаутській.

Одесит на інвалідному візку вбив чоловіка на Малій Арнаутській. Фото: od.npu.gov.ua

Події
30 квiтня 18:03

Бездомний одесит на інвалідному візку вбив нового знайомця ножем на вулиці Малій Арнаутській. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, увечері 29 квітня на спецлінію "102" надійшло повідомлення від перехожих, що на дорозі на вулиці Малій Арнаутській знаходиться тіло невідомого чоловіка з пораненням грудей.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Виїхавши на вказану адресу, співробітники територіального підрозділу поліції встановили, що загиблий – 45-річний мешканець іншої області. Декілька днів тому він познайомився в Одесі з місцевим чоловіком на інвалідному візку, який дав йому у тимчасове користування телефон. А під час наступної зустрічі, коли приїжджий прийшов без мобільного телефону, між чоловіками виникла сварка. Під час конфлікту обурений власник гаджета вдарив нового знайомого ножем у груди та поїхав.

Поранений чоловік спробував перейти на інший бік вулиці, але впав посеред проїжджої частини дороги і помер. Тіло покійного направили на судово-медичну експертизу. Попередньо, причиною смерті чоловіка стала гостра кровотеча із завданого йому колото-різаного проникаючого поранення грудної клітки.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника, ним виявився 36-річний чоловік, не маючи постійного місця проживання, який мешкає у підвальних приміщеннях Одеси. Менш як за дві години його розшукали в одному з підвалів біля залізничного вокзалу та вилучили у нього кухонний ніж, який направили на експертизу.

Також за допомогою мобільної ДНК-лабораторії криміналісти слідчого управління ГУНП в Одеській області досліджували біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки потерпілого та затриманого. Результати цього дослідження підтвердили причетність останнього до злочину.

У скоєному зловмисник зізнався, наголосивши, що вбив знайомого через телефон, який той не повернув.

Фігуранта затримали та повідомили йому про підозру у умисному вбивстві. Йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років ув'язнення. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

  • Одесит на інвалідному візку вбив чоловіка на Малій Арнаутській фото
  • Одесит на інвалідному візку вбив чоловіка на Малій Арнаутській фото 1
  • Одесит на інвалідному візку вбив чоловіка на Малій Арнаутській фото 2
  • Одесит на інвалідному візку вбив чоловіка на Малій Арнаутській фото 3

Одесит на інвалідному візку вбив чоловіка на Малій Арнаутській фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах