Через три роки під Одесою відкрили дзеркальний туалет майже за три мільйони

Через три роки під Одесою відкрили дзеркальний туалет майже за три мільйони.

Через три роки під Одесою відкрили дзеркальний туалет майже за три мільйони. Фото: yuzhny.info

Події
02 травня 13:01

1 травня під Одесою, у місті Южний, запрацював дзеркальний туалет за три мільйони гривень, який мали відкрити три роки тому. Він функціонуватиме у тестовому режимі рік. Вхід безкоштовний. Про це повідомляє yuzhny.info.

Як повідомив директор комунального підприємства "Екосервіс" Андрій Горівенко, 1 травня виконком передав на баланс підприємства будівлю туалету модульного типу, фінансові та адміністративні питання вирішать депутати міськради на травневій сесії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через три роки під Одесою відкрили дзеркальний туалет майже за три мільйони.Через три роки під Одесою відкрили дзеркальний туалет майже за три мільйони. Фото: yuzhny.info

Конструкцію збудували ще 2021 року. Цим зайнялася організація ФОП Большакова Вероніка Віталіївна. Але тоді споруда не прийняла на баланс комунальне підприємство "Екосервіс" через невиконані роботи з благоустрою та низки зауважень. Договір із підрядником продовжили, але після початку повномасштабного вторгнення проект поставили на паузу. У результаті невведений в експлуатацію сортир почав руйнуватися. Торік раоти продовжили. До них додалися нові. Часто захист дзеркальних поверхонь від вандалізму, оскільки туалет облюбували хулігани.

Дефекти підрядник виправляв власним коштом. Гарантія туалету – десять років.

Зазначимо, що тепер працюють камери спостереження.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах