Ракетні атаки Одеси та області: у лікарнях продовжують лікування 15 осіб

Ракетні атаки Одеси та області: у лікарнях продовжують лікування 15 людей.

Ракетні атаки Одеси та області: у лікарнях продовжують лікування 15 людей. Фото: Ольга Дунська/"Ми - Україна"

Події
08 травня 08:25

У лікарнях Одеси та області продовжують лікування 15 осіб, які були поранені в результаті російських ракетних атак по місту 29, 30 квітня та 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВВ.

Так, у важкому стані поки що п'ять осіб, серед яких п'ятирічна дівчинка, яка була поранена під час ворожої атаки на узбережжі Одеси 29 квітня. Ще десять дорослих перебувають у стані середнього ступеня важкості. Лікарі надають усю необхідну допомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У міськраді зазначили, що перед Великоднем з Одеської міськлікарні № 10 виписали подружжя Анастасію та Руслана – жителів Сум, які перебували на відпочинку в Одесі та постраждали від російських обстрілів 29 квітня. Руслан мав важке поранення ноги. Лікарі провели операцію та стабілізували його стан. Анастасія серйозної медичної допомоги не потребувала.

Подружжя виявило бажання продовжувати лікування вдома, тому їм допомогли організувати перевезення до Сум, де вже на них чекали у місцевій лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах