Вночі над Одеською область збивали "шахеди"

Вночі над Одещиною збивали "шахеди".

Вночі над Одещиною збивали "шахеди". Фото з відкритих джерел

Події
10 травня 08:22

Сьогодні вночі, 10 травня, на Одещині збивали російські ворожі безпілотники.

"Очаків-Рибаківка-Коблево-Південне розпочали роботу з "шахедів" - пояснив їхню причину паблік "Миколаївський Ванек". Загальну кількість ударних безпілотників він обчислював на рівні десятка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук заявив, що противник застосував десять ударних БпЛА типу Shahed-131/136 з території тимчасово окупованого Криму та дві зенітні керовані ракети С-300/С-400 з Білгородської області у напрямку Харківської області.

Внаслідок бойової роботи підрозділами мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України знищено всі десять ударних БпЛА у межах Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Нагадаємо, що раніше в ніч проти 9 травня 2024 року російські окупанти атакували Одеську область 20 ударними БпЛА типу Shahed-131/136 з мису Чауда - Крим. Внаслідок бойової роботи зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил та мобільними вогневими групами Сил оборони України знищено 17 ударних БПЛА.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах