Яка погода чекає на одеситів у вихідні

Яка погода чекає на одеситів на вихідних.

Яка погода чекає на одеситів на вихідних. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Події
10 травня 15:05

У вихідні, 11 та 12 травня, в Одесі буде тепла погода, але у суботу можливий невеликий дощ. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

При цьому серйозних опадів не буде.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, синоптики обіцяють хмарну погоду із проясненнями. Вітер північний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі становитиме 6-11°С, вдень підніметься до 17-22°С.

Нагадаємо, що у найближчі вихідні в Одесі відбудеться фестиваль Ukrainian Women Festival Diva, пройдуть кулачні бої та виступить стендап-комік Кирило Осадчий. Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті в ці суботи та неділі.

Раніше ми повідомляли про те, що з 10 травня на Одещині знову запускають катер через Дністровський лиман за маршрутом: Овідіополь – Білгород-Дністровський. Тепер пасажирське судно на підводних крилах щодня відправлятиметься від причалу №1 у Білгород-Дністровському до причалу "Нова пристань" в Овідіополі щонайменше тричі на день в обох напрямках.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах