У Міноборони відреагували на побиття дівчини в Одесі

У Міноборони відреагували на побиття дівчини в Одесі.

У Міноборони відреагували на побиття дівчини в Одесі. На фото скріншот відео

Події
14 травня 16:43

У Міноборони відреагували на побиття нібито працівником ТЦК дівчини в Одесі та заявили, що підтримує розслідування інциденту. Про це повідомляє пресслужба відомства.

"Сьогодні в мережі Інтернет було поширено відеоматеріал про конфліктний інцидент жінки з представником Одеського обласного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Внаслідок інциденту 19-річну громадянку було доставлено до місцевої лікарні з тілесними ушкодженнями голови та грудної клітки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За фактом завдання військовослужбовцям тілесних ушкоджень цивільній особі Одеською спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Південного регіону порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу.

Досудове розслідування проводиться Головним управлінням Нацполіції Одеської області.

Міністерство оборони України тримає на контролі розслідування цієї справи, надаючи повну та всебічну підтримку органам досудового слідства для встановлення всіх обставин та притягнення винних до відповідальності", – йдеться у повідомленні Міноборони.

Нагадаємо, що мешканка Одеси Антоніна Токмакова оприлюднила фото побоїв та заявила, що на неї напав працівник ТЦК на вулиці Грецькій. За її словами, співробітник військкомату побив її прямо у приміщенні поліції, коли вона з друзями прийшла написати заяву про злочин.

У поліції розповіли, що у райвідділі дівчина поводилася агресивно, кидалася у бійку до поліцейських, розбила шибки на контрольно-пропускному пункті, на вимоги поліцейських припинити протиправні дії не реагувала.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах