Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома”

Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома”

Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома”

Події
30 травня 12:26

Мережа VARUS запрошує всіх одеситів розпочати літній сезон зі свіжих смаків і оголошує про відкриття нового магазину в Одесі. Відтепер найсвіжіші фрукти та овочі можна знайти не тільки на Привозі, але й на полицях нового супермаркету VARUS за адресою: вулиця Марсельська, 46/4.

У день святкового відкриття магазину на гостей чекатиме багато приємних сюрпризів та вигідних пропозицій: знижки на продукцію власного виробництва у VARUS CAFE, на другу піцу -50% і знижка на всю каву -30%. Крім того, гарантовані купони зі знижкою на наступну покупку та подарункові набори.

Новий формат VARUS — це поєднання сучасного дизайну та домашнього затишку, вдосконалене передовими рішеннями та корисними сервісами, які перетворять ваші буденні покупки на приємний шопінг.

“Цей VARUS представлено в сучасному інтер'єрі. М'яке освітлення зробить час вашого шопінгу приємнішим, а ергономічне розташування полиць з продуктами допоможе швидше знайти все необхідне. Новий дизайн “Як вдома” створює комфортну домашню атмосферу для шопінгу всією родиною”, — розповідає Анна Луганська, директорка з маркетингу мережі VARUS.

Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома” фото 1Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома” фото 1

Перевагою мережі VARUS є власні торгові марки, асортимент продукції яких постійно зростає і на сьогоднішній день нараховує близько 2 000 товарних позицій. Особливу увагу варто звернути на ТМ Varto і ТМ Вигода, які втілюють у собі ідеальне поєднання високої якості та доступних цін.

Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома” фото 2 1Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома” фото 2

Фішкою нового магазину є кулінарія, яка пропонує широкий асортимент дієтичних та вегетаріанських страв. Для гурманів, які цінують якість їжі, VARUS CAFE рекомендує спробувати WOK зі свининою, курятиною та свіжими овочами — це справжнє задоволення для смакових рецепторів. Поціновувачам ароматної кави VARUS пропонує самостійно приготувати улюблений напій за допомогою кавових автоматів.

Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома” фото 3 2Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома” фото 3

З метою підвищення якості обслуговування та забезпечення комфорту для своїх клієнтів, VARUS додав до традиційних також каси самообслуговування. А сервіс VARUS.UA надасть вам можливість взагалі не ходити за покупками самостійно. Ви можете скористатися перевагами доставки, запланувати її на зручний для вас час або ж обрати опцію самовивозу, щоб забрати вже готові пакети з продуктами одразу з магазину.

Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома” фото 4 3Ще більше Різномаїжжя: в Одесі відкривається ще один VARUS формату “Як вдома” фото 4

Мета VARUS — забезпечити комфорт та задоволення від покупок, пропонуючи широкий асортимент якісних товарів. Від свіжих овочів і фруктів до вишуканих сирів та делікатесів — тут є все, що вам потрібно для створення незабутніх кулінарних шедеврів.

Тож запрошуємо завітати до нового супермаркету VARUS за адресою: Одеса, вулиця Марсельська, 46/4. Буде різномаїжно!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах