На Одещині люди перекрили дорогу після ДТП, в якій загинула шестирічна дитина

На Одещині люди перекрили дорогу після ДТП, в якій загинула шестирічна дитина.

На Одещині люди перекрили дорогу після ДТП, в якій загинула шестирічна дитина. Фото: facebook.com/izmail.rda

Події
26 липня 12:22

У четвер, 25 липня, жителі села Орлівка Ренійської громади Одеської області люди перекрили дорогу після смертельної ДТП, в якій загинула шестирічна дитина. Про це повідомляє Ізмаїльська районна адміністрація.

За словами місцевих жителів, трагічні випадки на ділянці траси М-15 трапляються регулярно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Цього разу вони вийшли на мітинг та перекрили рух автодорогою М-15. Причиною протесту стала смерть шестирічного хлопчика під колесами автомобіля.

До протестувальників виїхали виконувач обов'язків голови Ізмаїльської райдержадміністрації Сергій Проданов та мер Рені Ігор Плехов. Після спілкування з людьми чиновники пообіцяли встановити на небезпечній ділянці дороги поліцейських та вжити додаткових заходів щодо зниження ризику подібних інцидентів у майбутньому.

Нагадаємо, що смертельна ДТП сталася того ж четверга, 25 липня, близько 14:00. 37-річна водій легкового автомобіля ВАЗ на високій швидкості наїхала на шестирічного хлопчика, котрий вибіг на дорогу. Дитина померла у лікарні. Винуватку перевірять на стан алкогольного сп'яніння. На даний момент вирішують питання про внесення відомостей про цю аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах