В Одеси новий головний фінансист

Одеса має нового головного фінансиста.

Одеса має нового головного фінансиста. Фото: censor.net

Події
13 серпня 16:51

Одеський міський голова Геннадій Труханов призначив виконувачем обов'язків керівника фінансового департаменту Одеської міськради Андрія Зарицького. До цього чоловік працював у Державній податковій службі начальником управління роботи з податковим боргом. Про це йдеться у розпорядженні мера Одеси Геннадія Труханова на сайті Одеської міської ради.

Зазначимо, що дружина Андрія Зарицького, Інна Зарицька, працює у департаменті фінансів Одеської обласної військової адміністрації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Призначити Андрія Васильовича виконувачем обов'язків директора Департаменту фінансів Одеської міської ради, з окладом згідно зі штатним розписом, тимчасово до заміщення посади у порядку, передбаченому законодавством України, з 12 серпня 2024 року", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що згідно з декларацією Андрія Зарицького, його заробітна плата за рік становила 356 тисяч гривень, тоді як його дружина заробила 387 тисяч гривень. На рахунку Ірини Зарицької вказано 36,5 тисячі доларів.

Нагадаємо, що після звільнення Світлани Бедрегі виконувати обов'язки директора міського департаменту фінансів було покладено на Ірину Жирову. Раніше вона була начальником відділу планування доходів місцевого бюджету та економічного аналізу зазначеного департаменту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах