В Одесі закрили старовинне відділення Головпоштампту

Будівля Головпоштампту в Одесі.

Будівля Головпоштампту в Одесі. Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Події
Сьогодні 15:10

Старовинний Головпоштампт в Одесі за адресою вулиця Садова, 10 припинив роботу. На головному вході до відділення з'явився напис "Шановні клієнти! З 30 вересня відділення зв'язку 65001 більше не приймає відвідувачів".

Про це повідомляє кореспондент Vgorode.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В оголошенні  зазначається, що тепер відділення працюватиме за оновленою адресою вулиця Садова, 2. Також громадян запрошують до оновленого відділення за адресою вулиця Софіївська, 11.

Оголошення про закриття відділення.Оголошення про закриття відділення. Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Вхід до приміщення Головпоштампту для відвідувачів закритий, однак кореспонденту Vgorode вдалося поспілкуватися з охоронцем зали. На питання, чи планується в будівлі ремонт, після якого відділення знову відновить роботу, чоловік відповів, що проводити ремонт не планують, так само, як і відкривати відділення.

Закрите відділення Головпоштампту.Закрите відділення Головпоштампту. Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Кореспондент Vgorode бачив і нове відділення, яке відкрили за адресою Садова, 2. Невеличке приміщення біля тролейбусної зупинки. Порівнювати його з тою розкішною залою, яка була в будівлі на вулиці Садова, 10, немає сенсу.

Поштове відділення за адресою вулиця Садова, 2.Поштове відділення за адресою вулиця Садова, 2. Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

В АТ "Укрпошта" інформацію про закриття одеського Головпоштампту поки що не коментували. Яка доля чекає на пам'ятку архітектури та чи буде будівля знову доступна для відвідування, наразі невідомо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах