Біля Зміїного окупанти підняли уламки своїх затоплених кораблів

Біля Зміїного окупанти підняли уламки своїх затоплених кораблів.

Біля Зміїного окупанти підняли уламки своїх затоплених кораблів. Фото: Maxar Technologies

Події
25 травня 2022 16:29

Біля острова Зміїний на Одещині, який зараз окупований російськими військовими, загарбники підняли уламки катерів, знищених українськими військами. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на слова спікера Міністерства оборони України Олександра Мотузяника під час брифінгу у медіацентрі "Україна – Укрінформ".

Так, йдеться про російський десантний катер "Серна" і катер типу "Раптор".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також він додав, що в акваторії Чорного моря знаходяться два носії ракет "Калібр" із можливим сумарним залпом до 16 ракет.

Раніше ми повідомляли, що захоплення та окупація Одеси залишається у пріоритетах ворога. Інформацію озвучила керівниця прес-центру сил охорони та оборони оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк під час брифінгу.

Зазначимо, що ніч із 24 на 25 травня в Одесі та Одеській області, незважаючи на сигнали повітряної тривоги, пройшла без обстрілів. Сили оборони продовжують виконувати поставлені бойові завдання постійно удосконалюючи систему нашої оборони. День поки що також досить спокійний.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах