Черговий ракетний удар: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Черговий ракетний удар: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Черговий ракетний удар: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: телеграм-паблік "Одеса. INFO"

Події
27 червня 2022 08:05

У ніч із 26 на 27 червня ворог завдав по Одеській області удару із застосуванням літаків стратегічної авіації Ту-22М. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Внаслідок влучання в житловий квартал мирного селища сталося руйнування та загоряння кількох житлових будинків та господарських споруд на орієнтовній площі 500 квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередніми даними, постраждали шестеро людей, серед яких одна дитина. Від ДСНС задіяли три одиниці техніки та 12 співробітників. Станом на три години ночі боротьба з вогнем тривала, однак у ранковому зверненні речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук подякував рятувальникам за знешкодження загоряння.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Представник Одеської ОВА наголосив, що всі злочини Російської Федерації фіксуються і за це буде не лише суд Божий, а й суд людський. Він зазначив, що причиною чергової ворожої атаки є "зустрічі на найвищому рівні, де знову підтримують нашу державу в цій важкій та виснажливій боротьбі, дефолт, який Росії оголосили вперше з 1918 року, а також безсилля через те, що ми стояли і стоїмо, б'ємося, іноді по коліна в крові, але б'ємось і переможемо, тому що ми – нація переможців”.

В оперативному командуванні "Південь" повідомили, що на місці пожежі працюватиме слідчо-оперативна група Нацполіції. Наразі уточнюються дані щодо масштабів руйнувань та постраждалих.

В області постійно проводиться контрдиверсійна робота. За даними Генштабу ЗСУ, станом на шосту годину ранку 27 червня, в акваторії Чорного моря окупанти тримають у готовності до завдання ракетних ударів два носії високоточної зброї.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах