Червона заграва над морем та ще одна збита ракета: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Червона заграва над морем та ще одна збита ракета: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Червона заграва над морем та ще одна збита ракета: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Події
23 червня 2022 08:29

Ніч із 22 на 23 червня в Одесі та області пройшла без сигналів повітряної тривоги. Але система ППО знищила дві ракети над Одеською областю минулої доби. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Ворог готовий атакувати Одесу та область ракетами. Рівень небезпеки – високий.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, якщо окупанти надумаються нападати на Одесу з акваторії Чорного моря, воно перетвориться для них на Мертве.

Контрдиверсійна робота проводиться у всіх районах Одеської області. У цьому представник ОВА попросив городян супроводжувати її тишею.



Також у соціальних мережах з'явилися фото дивної червоної заграви над морем. Радник голови МВС Антон Геращенко зазначив, що воно, швидше за все, воно з'явилося внаслідок роботи українських систем ППО.

За даними Оперативного командування "Південь", на острові Зміїному наші військові вразили ще один зенітний ворожий ракетно-гарматний комплекс "Панцир С1".

Продовжується військова операція з ураження сил та засобів противника на Зміїному.

Корабельне угруповання ворожого флоту складає п'ять ракетних і три великі десантні кораблі. Посилення шторму змусило провести певне рокіровування сил, але суті завдання та сили загрози це не змінює. Також підвищується ймовірність безконтрольного руху морських мін, зокрема у напрямку узбережжя.

Ворожа пропаганда продовжує інформаційні "вкидання" про центри нацизму в Будинках культури, театрах та освітніх закладах Одещини.

Відео: facebook.com/okPivden

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах